Home / Lifestyle / 8 lucruri pe care nu le ştiai despre Bogdan Tache

8 lucruri pe care nu le ştiai despre Bogdan Tache

Nu e uşor să ajungi la Bogdan Tache, omul care conduce, în acelaşi timp, două companii, făcând slalom între două ţări: România şi Austria. Este Head of Sales SEE/Austria/România Mayr-Melnhof, liderul european în domeniul producţiei ambalajelor din carton ondulat (compania în cadrul căreia lucrează de mai bine de 12 ani) şi preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Ambalaje din România (APRA).

Bogdan Tache este recunoscut în industrie pentru implicare şi sinceritatea cu care vorbeşte ori de câte ori i se cere vreun sfat. Ce nu se ştie, poate, despre el este ce îl inspiră pe Bogdan Tache în viaţa de zi cu zi – şi asta am încercat să aflăm în mini-interviul de mai jos:

  1. Cum este să vă trăiţi viaţa mereu pe drumuri, între două ţări, România şi Austria?

O trăiesc pe repede înainte, dinamic, cu norocul de a avea doar o oră şi jumătate de zbor între cele două capitale, Bucureşti şi Viena.

  1. Care este cea mai mare provocare în businessul în care activaţi?

Să rămânem competitivi, într-o industrie în care presiunea costurilor este imensă.

  1. Ce vă inspiră cel mai mult?

Dorinţa de a învăţa permanent şi de a greşi cât mai puţin.

  1. Ce simţiţi că vă încarcă cu energie, cel mai mult, pentru a face faţă într-o industrie atât de competitivă?

Presiunea din partea clienţilor, care vor în permanenţă totul cât mai repede, mai inovativ, şi, bineînţeles…mai ieftin !

  1. Cum obişnuiţi să vă începeţi dimineaţa?

Depinde de ţară! În Austria, o încep prin a plimba căţelul, un maidanez adoptat din România şi exportat la Viena. Dacă sunt în România, încerc să merg la club şi să înot 40 de minute – o oră (nu reuşesc în fiecare săptămână, din păcate).

  1. Ce vă place/nu vă place cel mai mult în România?

România rămâne ţara mea natală, unde au rămas o parte a familiei (sora, părinţii, socrii) şi prieteni. Nu îmi place ce se întâmplă în mediul economic şi politic în ultimii trei ani, însă acum (azi, 31 mai, 2019) sper în lucruri ceva mai bune pentru viitor.

  1. Ce vă place/nu vă place cel mai mult în Austria?

E cam greu să nu-ţi placă Austria – o ţară foarte frumoasă, cu zonele ei alpine care sunt ideale atât pentru vacanţa de iarnă, dar şi de vară! Dacă e să menţionez ceva care nu-mi surâde, pot spune că austriecii sunt un popor mai puţin sociabil decât mă aşteptam.

  1. Care este cartea preferată?

Sunt două, la egalitate: “Mătuşa Julia şi condeierul”, a lui Mario Vargas Llosa şi “Un veac de singurătate”, scrisă de Gabriel Garcia Marquez.

Citeşte şi

STUDIU UE: Multe alimente comercializate în UE, inclusiv în România, au etichete înşelătoare

Multe produsele alimentare comercializate în UE încearcă să inducă în eroare cumpărătorul, după cum relevă …