Home / Food / Auchan va prelua magazinele din incinta staţiilor Petrom

Auchan va prelua magazinele din incinta staţiilor Petrom

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Auchan Romania SA va administra magazinele destinate comercializării produselor alimentare şi non-alimentare din staţiile Petrom.

Parteneriatul dintre cele două companii creează pentru Auchan o perspectivă de extindere importantă, ţinând cont că Petrom deţine în România circa 500 de staţii de alimentare. 

“Nu este vorba de o preluare efectivă, ci de intenţia de a extindere un parteneriat care vizează deschiderea de magazine MyAuchan în cadrul staţiilor Petrom.Acest parteneriat presupune că magazinele aferente staţiilor de distribuţie Petrom vor rămâne în continuare proprietatea OMV Petrom Marketing SRL, iar Auchan va derula comerţul cu produsele din magazine”, anunţă Petrom.

Ce vor găsi clienţii în staţiile Petrom

Petrom şi Auchan au demarat încă din 2017 un proiect-pilot în cadrul căruia retailerul alimentar a deschis în incinta benzinăriilor 15 magazine MyAuchan. Acestea sunt amplasate în Capitală şi împrejurimi. Este vorba de unităţi în care Auchan comercializează „o gamă largă de produse, de la fructe și legume, carne proaspătă, până la hrană pentru căței și pisici sau produse de patiserie preparate pe loc”, după cum anunţa acum doi ani retailerul alimentar.

Citeşte şi

Cum luptă Carrefour, Lidl şi Kaufland împotriva poluării cu plastic

Tot mai mulţi retaileri alimentari de la noi au luat în ultimele luni măsuri prietenoase …