Home / Packaging / Bosch prezintă în cadrul FachPack noi echipamente de ambalare

Bosch prezintă în cadrul FachPack noi echipamente de ambalare

Bosch Packaging Technology va expune în cadrul expoziţiei FachPack cele mai nou echipament de ambalare a biscuiţilor şi produselor de panificaţie, ce poate fi adaptat şi pentru alte categorii de alimente.

Este vorba de un echipament conceput în special pentru companiile de talie medie, în curs de dezvoltare. Acesta dispune de noul sistem de alimentare Pack Feeder 4 şi de noua linie Pack 403, pentru ambalare orizontală, având o capacitate de până la 800 de unităţi pe minut.

Noul sistem de alimentare Pack Feeder 4 poate fi curăţat cu uşurinţă, în timp ce componenta Pack 403 este uşor de manevrat şi dispune de o cale de evacuare detaşabilă, ce respinge pachetele cu defecte.

„Noul sistem este o soluție modulară care îşi poate mări capacitatea în funcție de nevoile clientului. Utilizatorii pot creşte capacitatea acestuia sau îi pot adăuga opţiuni suplimentare, cum ar fi o maşină de carton”, a spus Martin Tanner, director de producţie în cadrul Bosch Packaging Technology.

Ca în fiecare an, expoziţia FachPack va fi organizată în Nuremberg, Germania, şi va avea loc în perioada 24-26 septembrie.

Sursa foto: Bosch.com

Citeşte şi

Cum luptă Carrefour, Lidl şi Kaufland împotriva poluării cu plastic

Tot mai mulţi retaileri alimentari de la noi au luat în ultimele luni măsuri prietenoase …