Home / Evenimente / Cele mai noi soluţii de ambalare vor fi prezentate la Pack Show 2019

Cele mai noi soluţii de ambalare vor fi prezentate la Pack Show 2019

Pack Show 2019, cea mai importantă expoziţie de packaging pentru Europa de Sud-Est, dedicată celor care sunt în căutarea soluţiilor optime de ambalare, revine în acest an cu o ediţie de excepţie ce include o mulţime de elemente noi.  

În cadrul târgului, vizitatorii vor avea ocazia să vadă într-un singur loc ultimele inovaţii din domeniul ambalajelor, dar şi cele mai noi echipamente şi soluţii de ambalare şi etichetare.

Unul din punctele forte ale expoziţiei va fi prezenţa internaţională. Astfel, 29 de expozanţi străini din 11 ţări (Bulgaria, China, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Romania, Slovenia, Turcia şi Ucraina) vor expune în premieră pe piaţa locală produse, echipamente şi soluţii de ambalare.

Târgul din acest an se va bucura totodată de premiere la nivel regional. Este vorba de cea mai nouă linie de îmbuteliere lichide vâscoase produsă de Esquisite, ce va fi expusă la Pack Show, pentru prima oară în regiunea Europei de Sud-Est.

Tot la Pack Show vor fi prezentate inovaţiile din domeniul ambalajelor biodegradabile, respectiv: ambalajele Biodeck din plante, Disco Chef Plus (singurul disc certificat care însoşeşte hamburgerul în tigaie), foliile Supercell din celofan biodegradabil, pungile BioBags 100% biodegradabile etc.

Un alt punct forte al târgului vor fi noii participanţi. Nu mai puţin de 50 de firme noi vor expune în cadrul târgului echipamente, ambalaje şi soluţii de ambalare. Printco (una dintre cele mai mari tipografii din ţară), Azoc Star (reprezentantul local al Smurfit Kappa), Anemona Com, Propack Industrial Packing, Radpack Packaging Machinery Manufacturer si Erbe Marketing sunt doar câteva exemple de noi participanţi.

Expoziţia se va derula timp de cinci zile, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, în pavilionul A de la Romexpo-Bucureşti, în paralel cu alte trei expoziţii de anvergură: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK.

Program de vizitare:

30 octombrie – 2 noiembrie: zilnic între orele 09:00 si 18:00
3 noiembrie: între orele 09:00 si 16:00

Accesul cu mijloace auto se face pe la porţile B, C şi D ale Complexului Romexpo, iar accesul pietonal prin porţile A şi B (B-dul Expoziţiei).
Costul biletului care oferă acces la toate cele patru evenimente este de 30 de lei.

Citeşte şi

Firma de îmbrăcăminte Ted Baker va folosi ambalaje reutilizabile pentru livrările online

Producătorul de ambalaje DS Smith a realizat pentru firma de îmbrăcăminte Ted Baker o serie …