Home / Evenimente

Evenimente

Pack Show 2019 (31 octombrie – 3 noiembrie)

PACK SHOW, expoziţia de packaging pentru Europa de Sud-Est, este singura platformă din România care aduce întregul spectru de furnizori ai industriei de ambalaje pentru Europa de Sud-Est.

Organizată de Euroexpo Fairs în parteneriat cu Romexpo, Pack Show 2019 are loc între 31 octombrie şi 3 noiembrie în pavilionul centraldin centrul expoziţional Romexpo Bucureşti.

Pack Show este cel mai important loc de întâlnire pentru liderii de piaţă şi companiile specializate din industria ambalajelor. Evenimentul aduce sub acelaşi acoperiş furnizori de echipamente şi materiale pentru producţia de ambalaje, soluţii de ambalare, etichetare şi codare, manipulare şi depozitare pentru toate industriile.

Spre deosebire de ediţiile anterioare, expoziţia din acest an se desfăşoară în paralel cu alte trei târguri de mare anvergură: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, EXPO DRINK, astfel încât vizitatorii vor avea ocazia unică să întâlnească în acelaşi loc cele mai bune soluţii pentru nevoile şi provocările pieţei competitive de astăzi. 

Nu rata ocazia şi înscrie-te aici! 

 

Expo Shop 2019 (9-11 octombrie)

EXPO SHOP, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail, îşi propune să prezinte cele mai noi trenduri în materie de tehnologie, comunicare şi marketing.

Expo Shop este cadrul ideal de prezentare a noutăţilor din domeniu şi a celor mai performante soluţii, echipamente şi tehnologii din retail. Numai la Expo Shop 2019 ai ocazia să vezi cum va arăta Future Store, magazinul viitorului. Casieri virtuali, aplicaţii care vor uşura procesul de cumpărare, facilităţi pentru proprietarii de magazine. 

Cea de-a doua ediţie a Expo Shop continuă parteneriatul cu Retail-FMCG, cea mai cunoscută revistă dedicată retailului. 

Nu rata ocazia şi înscrie-te aici!

 

PRINT&SIGN 2019 (9-12 octombrie)

PRINT&SIGN 2019 este cel mai mare târg de tipar şi semnalistică pentru Europa de Sud-Est. Ajuns la a 15-a ediţie, PRINT&SIGN este locul de întâlnire al business-urilor creative din industria imprimării digitale şi arena celor mai inovatoare soluţii şi echipamente pentru tipar digital, offset, large format, tipar industrial şi tipar pe textile, gravură, serigrafie, tampografie, tipografii, ateliere de producţie, agenţii de publicitate, semnalistică digitală.

Ediţia din acest an se desfăşoară între 9 şi 12 octombrie în pavilionul B1 din centrul expoziţional Romexpo, Bucureşti. 

La PRINT&SIGN 2019 ai ocazia unică să intri în contact direct cu factori de decizie reprezentativi pentru industria de profil, specialişti, asociaţii locale şi internaţionale, dar şi cu un număr mare de vizitatori foarte bine targetaţi. 

Nu rata ocazia şi înscrie-te aici!