Home / Food / Mega Image a inaugurat Fresh Bazar, un nou concept de magazin

Mega Image a inaugurat Fresh Bazar, un nou concept de magazin

Retailerul alimentar Mega Image a lansat zilele trecute în cartierul Militari din Capitală un nou tip de magazin, Fresh Bazar. Noua unitate reprezintă un concept modern de aprozar în care sunt comercializate fructe și legume proaspete, produse vrac sau ambalate, semipreparate și produse lactate proaspete, a anunţat  compania.

În funcţie de necesităţile identificate la nivelul pieţei, Mega Image lansează periodic noi concepte de magazine de proximitate. În 2010, grupul inaugura prima unitate Shop&Go, în prezent în România existând 250 de magazine de acest tip.

Retailerul alimentar se extinde atât organic, cât şi prin achiziţie. Astfel, în martie 2019 Mega Image anunța preluarea rețelei Zanfir din Vrancea, după ce în urmă cu câţiva ani achiziţionase reţeaua de magazine deţinută de procesatorul de carne Angst.

Compania deţine în prezent unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România, cu peste 9.000 de angajaţi şi o reţea care cuprinde circa 500 de magazine amplasate în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Vrancea şi alte oraşe din ţară. Parte a grupului internaţional Ahold Delhaize, Mega Image este prezentă în România din anul 2005.

Citeşte şi

Cum luptă Carrefour, Lidl şi Kaufland împotriva poluării cu plastic

Tot mai mulţi retaileri alimentari de la noi au luat în ultimele luni măsuri prietenoase …